Cum poți contribui?

Contribuiți la blogul HEMA în România

featured image blog hema in romania consisting of a painting of a scribe

Dacă doriți să contribuiți la blogul HEMA în România, ne-ar face mare plăcere să vă auzim ideile.
HEMA în România este o platformă pentru întreaga comunitate românească de HEMA și nu este afiliată vreunui club. Oricare membru al comunității este binevenit să publice conținut pe site-ul nostru.

Ce subiecte acoperim

Scopul blogului nostru este de a furniza conținut util cititorilor noștri, atât membrilor noi, cât și celor cu experiență din comunitatea HEMA. Nu avem în prezent o restricţie legată de subiectele pe care le acoperim – orice legat de HEMA este acceptat – inclusiv interpretări personale ale anumitor tehnici, recenzii sau chiar publicitate pentru un nou club sau produs.

Reguli generale

  • Conținutul va fi analizat de editorul nostru pentru a ne asigura că se potrivește cu postările anterioare și pentru a păstra un format consistent și ușor de citit.
  • Nu publicăm conținut obscen, vulgar sau agresiv față de alți membri / cluburi / evenimente din comunitate, fie locale sau internaționale.
  • S-ar putea să dureze ceva timp (câteva ore, uneori zile) pentru a vă publica conținutul, deoarece site-ul este gestionat de o singură persoană ca proiect adiţional.

Cum ne puteți contacta

Ne puteți contacta prin următoarele canale:

Vă urăm baftă și sperăm să ne auzim cât mai curând!